Tämä kissa nukkuu kuin ihmiset – selällään peiton alla ja pää tyynyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat nukkuvat suurimman osan elämästään. Ne ovat tunnettuja siitä, että voivat uinahtaa lähes minkälaiseen paikkaan tahansa kerälle käydessään. Toisinaan kissat rakastavat erikoisessa asennossa makoskelemista.

Kissat nukkuvat persoonansa mukaisesti. Rennompi yksilö saattaa nauttia nokkaunet keskellä lattiaa ja jalat levällään kattoa kohti, kun taas ujompi kisuliini voi etsiä mieluisan nukkumapaikan vaatekaapin takanurkasta. Eräs kissa nukkuu kuten ihmiset.

Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään selällään peiton alla ja pää tyynyllä nukkuva kissa. Se koisaa tyytyväisenä, kunnes huomaa omistajan kuvaavan sitä. Jostain syystä kissalle on pantu pupunkorvat päähän, mutta ei puututa siihen yksityiskohtaan.