Carmen Electran vartalo villitsi miljoonat miehet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Carmen Electra nähdään sosiaalisessa mediassa esittelemässä arkistokuviaan ajalta, jolloin hän sekoitti miljoonien miesten pasmat poseerauksillaan. Kuvien perusteella ei ole ihme, että hänestä tuli kultakaudellaan yksi koko maailman suosituimmista seksisymboleista.

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.