Perheessä on 11 lasta – kiteytti nyt mistä vanhemmuudessa on kyse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Cincinnatissa asuva Christina ja Christopher Sanders halusivat aina ison perheen. He saivat viisi biologista lasta. Sen jälkeen he vielä adoptoivat kuusi lasta lisää, ja nyt perheessä on yhteensä 13 ihmistä.

Arjen pyörittäminen vaatii tehtävälistoja ja vastuunjakamista. Kun perheessä on 11 lasta, riittää jokaiselle tekemistä. Vanhemmat kuvailevat arkeaan hallituksi kaaokseksi. Vanhin lapsi on 22 vuotta vanha ja nuorin 11-vuotias. He adoptoivat biologisten lastensa jälkeen neljä saman perheen poikaa.

Sitten pariskunta sai tietää, että veljeksillä oli myös kaksi biologista sisarusta. Myös he muuttivat Sanderseille asumaan. Siitä lähtien he ovat kutsuneet itseään perheeksi.

– Rakkaus ei katso ihonväriä tai aseta rajoja, Christopher tietää yhteenkuuluvuuden salaisuutena.