Ariana Granden kaksoisolento löytyi TikTokista – uskomaton yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

TikTok-käyttäjät ovat hämmästyneet toden teolla nähtyään 14-vuotiaan Paige Niemannin videoita. Hän on kuin ilmetty Ariana Granden kaksoisolento.

TikTok-käyttäjä muistuttaa ulkonäöltään niin paljon kuuluisaa poptähteä että heitä on hankala eroittaa toisistaan. Paige kertoo Daily Mail -lehdelle saaneensa kuulla yhdennäköisyydestä ensi kertaa 10-vuotiaana. Hän päätti opetella meikkaamaan ja laittamaan hiuksensa kuuluisan poptähden tavoin.

Paige epäilee hänen ja Granden yhdennäköisyyden johtuvan kummankin amerikanitalialaisista taustoista. Kuuluisuudelta näyttäminen selkeästi kannattaa, sillä teinillä on nykyään yli 100 000 Instagram-seuraajaa.

 

View this post on Instagram

Why’d u have to be so cute? ♡

A post shared by ♡ 𝒫𝒶𝒾𝑔𝑒 ♡ (@paigeniemann) on