Huumehörhön ajelu pieleen Vantaalla – auto jäi jumiin jo parkkipaikalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sivullinen soitti poliisit Vantaan Nuijatielle maanantain vastaisena yönä puoli kahden maissa. Paikalla kerrottiin olevan sekavasti käyttäytyvä mies, joka oli yrittänyt lähteä liikkeelle henkilöautolla. Yritys epäonnistui.

Mies oli yrittänyt peruuttaa auton pois parkkiruudusta, mutta auto olikin vahingossa lähtenyt eteenpäin. Auto oli jumittunut kahden muun ajoneuvon väliin. Huomattuaan tämän mies oli ryhtynyt hääräilemään auton ympärillä.

Poliisit kertovat, että miehen tarkoituksena oli ilmeisesti ollut saada auto uudestaan liikkeelle. Operaatiossaan mies oli ottanut avuksi muun muassa pahvin paloja, joita oli laittanut renkaiden taakse. Lisäksi hän oli sitonut narun autonsa vetokoukusta viereisen auton peiliin.

Vuonna 1999 syntyneelle miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen, eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen käyttämä auto oli sen verran tiukasti kahden muun henkilöauton välissä, että paikalle jouduttiin kutsumaan hinausauto. Hinausauto siirsi auton takaisin parkkiruutuun. Poliisi tutkii tapahtunutta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.