Lais Ribeiro on bikinimallien aatelia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

View this post on Instagram

☀️👙

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Taannoin Yhdysvaltojen Nevadassa järjestetyssä Burning Man -tapahtumassa Ribeiron poikaystävä kosi häntä, joten kaunotar on nyt kihloissa. Parhaillaan hän poseeraa upeissa bikinikuvissa sosiaalisen median sivuillaan. Lisäksi hänet nähdään Avatar-hahmoksi vartalomaalattuna.

View this post on Instagram

Lunch break 📸 @stickity13

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

Missing this special moment! ❤️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

😍💙😍

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.