Katie Price vararikossa – tuhlasi satumaisen omaisuutensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin Povipommi Jordan -taitelijanimellään maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Katie Price on ajautunut vararikkoon rahojensa loputtua. Viime vuosina mallina ja realitytähtenä myös Suomessa nähty uhkea kurvitar on tuhlannut asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan 55 miljoonan omaisuutensa.

Vararikosta uutisoineen lehden mukaan rahat ovat palaneet muun muassa jättimäisen kartanon ylläpitoon sekä luksuslomiin maailman paratiisisaarilla sekä shoppailuun, avioeroihin ja luonnollisesti myös lukuisiin kauneusleikkauksiin. Henkilökuntaansa Katie on käyttänyt arviolta 140 000 euroa vuodessa.

Nyt konkurssiin julistetulla Pricella on noin miljoonan euron velat. Velkojen kattamiseksi ollaan nyt suunnittelemassa Länsi-Sussexissa sijaitsevan noin kahden miljoonan euron arvoisen kartanon myyntiä sekä myös muun omaisuuden realisointia. Viime aikoina Katie Price on mainostanut sosiaalisessa mediassa ahkerasti esimerkiksi laihdutusvalmisteita.