Sofia Richie nautiskeli auringosta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa ja täytti taannoin 21-vuotta.

Viime aikoina bikinikuvien julkaisemisella ahkeroinut Sofia nähdään jälleen esittelemässä upeaa rantakuntoaan bikineissä. Taannoin Richie vietti syntymäpäiviään hulppeasti yksityiskoneessa ökyrikkaiden ystäviensä kanssa, ja nyt vuorossa on lomakuva paratiisirannalta.

View this post on Instagram

How’s your Thursday?

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.