Volbeatin Helsingin keikka peruttu – syynä Postin lakko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Live Nation Finland ja Volbeat tiedottavat, että yhtyeen huominen Hartwall-areenalle varattu konsertti on peruttu. Volbeat – Rewind, Replay, Rebound World Tour Helsinki -konsertti on jouduttu perumaan, koska Postin tukilakko pysäytti myös Suomen lipun alla kulkevan rahtiliikenteen merillä.

– Vaihtoehtoja konsertin toteuttamiseksi selvitettiin viimeiseen asti, mutta tiukkojen kiertueaikataulujen vuoksi keinoa siihen ei löytynyt. Ostetut liput voi palauttaa Ticketmasterille, Live Nation tiedottaa.

Ihmiset ovat raivostuneita. Eräs tilannetta kommentoineista huomauttaa huvittuneesti, että Ticketmasterin ohjeistuksessa lukee mahdollisuudesta, jonka mukaan liput voi palauttaa myös postitse. Lippujen palautus tulee tehdä 29.2.2020 mennessä. Ghostin on määrä esiintyä samaisella areenalla ylihuomenna.

https://www.facebook.com/events/807313086321361/permalink/949978135388188/