Antti Tuiskun jymy-yllätys: Konsertti Helsingin Olympiastadionilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta musiikkiaan pitkän tauon jälkeen julkaiseva Antti Tuisku on ilmoittanut jymy-yllätyksestä, sillä hän esiintyy ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Bailantai-niminen jättikonsertti järjestetään lauantaina 22. elokuuta.

Kevään 2018 Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella Antti Tuiskun näki peräti 60.000 ihmistä. Mittavan ja menestyksekkään kiertueen jälkeen ensi kesänä avattava uudistettu Olympiastadion tuntuu luontevalta paikalta tulla takaisin. Artisti on myös haaveillut omasta stadionkeikasta niin kauan kuin muistaa.

– Stadionilla esiintyminen tulee varmasti olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus, ja haluan tarjota yleisölle parhaan mahdollisen paikan sekä parhaat mahdolliset fasiliteetit historian upeimman popspektaakkelin seuraamiselle. Kaikki jotka ovat nähneet minut lavalla edes vilaukselta varmasti tietävät, että intohimoni on nimenomaan live-esiintyminen ja siihen panostaminen, Antti Tuisku kertoo.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Hänet on myös palkittu kuudella Emma-palkinnolla.