Bella Hadidin rohkea asu ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Äskettäin Hadidin kerrottiin olevan tieteellisesti maailman kaunein nainen.

View this post on Instagram

You know I like my Bourbon neat🖤

A post shared by Bella (@bellahadid) on

Tällä kertaa Bella poseeraa sosiaalisen median kuvassaan voimakkaassa meikissä ja rohkeassa mustassa alusasussa, joka voisi hyvin olla peräisin esimerkiksi aikuisviihdekaupasta. Otos on ikuistettu Lontoossa.

View this post on Instagram

Fred

A post shared by Bella (@bellahadid) on

Tohtori Julian De Silva tutki julkkisnaisia muun muassa ”Golden Ratio” ja ”Beauty Phi” -mittareilla ja hänen mukaansa Bella Hadidia vastaavaa kaunotarta ei löydy koko planeetalta. Muita listalla hyvin sijoittuneita julkkisnaisia olivat Beyonce, Amber Heard ja Ariana Grande.

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.