Johnny Depp tuottaa musikaalin Michael Jacksonin hanskasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Michael Jackson nähtiin yleensä esiintymässä valkoinen hanska toisessa kädessään. Nyt poptähden elämäntarinasta työstetään musikaaliversiota, jonka pääroolissa kyseinen hanska on.

Parhaiten näyttelijänä tunnettu Johnny Depp toimii For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, as told bu his Glove -musikaalinäytelmän. Julien Nitzbergin kirjoittamaa musikaalia kuvataan kurkistukseksi outoihin voimiin, jotka muokkasivat Jacksonia ja häneen liittyviä skandaaleja.

Käsikirjoittaja Nitzbergin mukaan musikaalissa Jacksonin hanska on todellisuudessa avaruusolento, joka janoaa nuorten poikien verta. Näytelmässä todelliset näyttelijät esiintyvät aidonkokoisten nukkejen kanssa, uutisoi Page Six.