Kim Kardashian näyttävässä kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis ja rikas perijätär Kim Kardashian jakaa elämänsä tavallaan kahteen eri aikakauteen: Ennen ja jälkeen Pariisin ryöstön. Nainen joutui taannoin aseellisen ryöstön uhriksi hotellihuoneessaan. Aiemmin tällä viikolla 39-vuotias kaunotar syytti ryöstöstä itseään ja elämäntyylillään levelyä somessa.

Nyt Kim nähdään poseeraamassa aurinkotuolilla bikineissä tyylikkäässä kuvassa. Kuvallaan hän markkinoi tänään vietettävän Black Fridayn tarjouksia, mutta varsinkin miehet ovat kiinnittäneet huomionsa aivan muualle kuin tarjoukseen.

View this post on Instagram

I know it feels like we’ve been out of stock for a long time but I am so excited to announce that we are finally restocking our original @skims Solutionwear™ on Wednesday, November 20th at 9am PST / 12pm EST! After the name change, we wanted to make sure we didn’t waste any of the original product, so we tried and tested hundreds of different approaches to remove the old branding to ensure we saved it all. These are the original pieces we’re bringing back on November 20th, which will feature a super soft fabric SKIMS label! We’ll also be introducing 4 new Solutionwear™ styles based on your comments and requests since we launched that I can’t wait to show you. Be sure to join the waitlist at SKIMS.COM to be the first to shop when the collection drops!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian kertoi äskettäin, että kolme vuotta sitten tapahtunut ryöstö oli käännekohta hänen elämässään. Hänen suhtautumisensa materiaan muuttui kertaheitolla. Naisen mukaan ryöstö muutti hänen asennettaan paremmaksi. Aiemmin Kim eleli näkyvästi leveää elämäntyyliään sekä tavaroilla ja niiden arvolla oli iso merkitys. Hän arvostaa laadukkaita tuotteita edelleen, mutta ne eivät ole elämän pääosassa.