Leigh-Anne Pinnock bikineissä – silmiähivelevä vartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

Tyttöbändin kaunotar julkaisee itsestään nykyisin upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee muun muassa bikinivartaloaan auliisti. Nyt vuorossa on ollut Black Fridayn kunniaksi jaettu markkinointiviesti, jonka yhteydessä hän houkutteli varsinkin miehiä kahdella upealla bikinikuvallaan.

View this post on Instagram

OWN IT! 🖤 👑 #LM5THETOUR

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.