Nainen pelkää kuollakseen Michael Jacksonia – yrittää nyt parantua fobiastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisiltä löytyy mitä erikoisempia fobioiden kohteita, joiden taustalla on monesti jokin lapsena koettu karmiva tilanne. Brittiläinen baarimikko Poppy Johnson pelkää kuollakseen Michael Jacksonia.

Johnsonin pelon taustalla ei suinkaan ole tuore Leaving Neverland -dokumentti vaan Johnsonin lapsena näkemä Jacksonin Thriller-musiikkivideo. Fobian aiheutti videon kohtaus jossa poptähti muuttuu ihmissudeksi. Jo pelkkä Jacksonin nimen tai kappaleiden kuuleminen voi aiheuttaa naiselle ahdistuskohtauksen.

Johnsonin oli vartuessaan vaikea välttyä suositulle poptähdelle altistumisesta, sillä hänen vanhempansa ovat laulajan suuria faneja. Pahoja vaikeuksia aiheuttivat myös Jacksonin kuolemaa seurannut uutisointi ja taannoisen paljastusdokumentin aiheuttama kohu.

Johnson on sittemmin yrittänyt päästä pelostaan eroon hypnoterapeutti Aaron Surteesin avulla. Nainen kertoo huomanneensa jo muutoksia itsessään neljän session jälkeen. Mirror-lehden mukaan jän uskoo parantuvansa fobiasta vielä joskus kokonaan.