Hittisarjan tähteä syytetään tyttöystävänsä pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Buffy, vampyyrintappaja -sarjasta tunnettu Nicholas Brendon on tekemisissä lain kanssa. Häntä syytetään parisuhdeväkivallasta vuonna 2017 tapahtuneen välikohtauksen ansiosta. 48-vuotias Brendon pidätettiin lokakuussa 2017.

Hänen kerrotaan vääntäneen tyttöystävänsä kättä ja vetäneen häntä hiuksista kaliforniassa sijaitsevan hotellin baarissa. Hotellin työntekijä kutsui poliisin paikalle. Nyt tapaus on poikinut syytteen Brendonia kohtaan. TMZ:n mukaan häntä syytetään tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Xander Harrisia Buffy, vampyyrintappaja -sarjassa esittäneellä näyttelijällä on taustaa samankaltaisista rikoksista. Vuonna 2015 hän tarttui tyttöystäväänsä kurkusta ja varasti hänen auton. Tähti pidätettiin saman vuoden aikana neljä kertaa, ja lopulta hän kirjautui päihdekuntoutukseen.