Teini pelasti kissanpennun – paljastuikin villiksi jaguarundiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Argentiinassa asuva teinityttö luuli pelastaneensa tavanomaisen kissanpennun kalastusretkellään. Hänen yllätykseksi se osoittautuikin villiksi kissapedoksi. Florencia Lobo ihmetteli veljensä kanssa itkua muistuttanutta ääntä.

Sisarukset löysivät maasta kaksi pientä kissanpennuiksi luulemaansa eläintä. He ottivat Titoksi ja Daniksi ristimänsä pennut kotiinsa. Toinen kissoista kuoli kolme viikkoa myöhemmin. Tito-pennun loukattua jalkansa selvisi totuus pennun eläinlääkärille viemälle Florencialle.

Kyseessä oli tavallisen kissanpennun sijaan jaguarundi. Daily Mailin mukaan jaguarundi luovutettiin paikalliseen eläinsuojaan. Florencia kuvailee lemmikistä luopumista raskaaksi mutta kuvailee päätöstä oikeaksi.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1361011254023054