Joan Smalls bikineissä – povikuvat villitsevät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin hän tekee usein itse oman meikkinsä.

View this post on Instagram

Vitamina D ☀️

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Tällä kertaa Joan Smalls poseeraa tyylikkäissä värikkäissä keltamustissa bikineissä. Hänet nähdään kahden kuvan kuvasarjassa otoksissa, jotka on ikuistettu Puerto Ricossa.

View this post on Instagram

Someone please take me back 😩 #borabora 💦

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Viime joulun alla kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä ja on sittemmin muun muassa tanssinut villisti bikineissä.