Mummeli passitettiin putkaan – harrasti seksiä keskellä jalkakäytävää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Susan Roscillo tarjoili Clearwaterin Capitol Theater -teatterin edessä hieman erilaisen esityksen Robert Kellogg -nimisen miehen kanssa. Pariskunta oli innostunut harrastamaan seksiä jalkakäytävällä kiitospäivän iltana kello 8:45. Paikalla oli myös silminnäkijöitä.

Yksi pariskunnan touhuja seuranneista oli 12-vuotias lapsi. Hän näki, kuinka 70-vuotias Roscillo makasi selällään ilman housuja jalat taivasta kohti ojennettuina. Hän masturboi samalla 60-vuotiaan Kelloggin paljaana ollutta penistä. Poliisi pidätti molemmat ikäihmiset ja passitti vankilaan.

He odottavat oikeudenkäyntiä kaltereiden takana 10.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan. Roscillo aiheutti hämminkiä ennen pidätystä, koska huusi haluavansa asianajajan ja vastusti pidätystä. Molemmat olivat humalassa, The Smoking Gun uutisoi.