Elsa Hosk säväytti – iltapuku vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

🌟💫✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Äskettäin James Bond -elokuvista inspiraationsa saaneessa bikinikuvassa poseerannut Elsa nähdään tällä kertaa esittelemässä upeaa vartaloaan iltapuvussa, joka hakee vertaistaan. Kuvat on ikuistettu British Fashion Awards -tapahtumassa.

Taannoin suomalaistaustainen Elsa Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään kuvia, joista toisessa hän nojailee sänkyyn ja toisessa on jo ehtinyt makoilemaan.