Tänään tv:ssä: Apulanta-yhtyeen tarina elokuvana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2016 ensi-iltansa saanut kotimainen Teit meistä kauniin -elokuva kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan Apulanta-yhtyeestä ja sen noususta tähtiin 1990-luvun Heinolasta. Elokuvan päätähtinä nähdään Iiro Panula ja Roope Salminen.

Nelonen esittää Teit meistä kauniin -elokuvan tänään torstaina kello 22.30 alkaen. Kyseessä on musiikkielokuvan lisäksi poikkeuksellisen näyttävä ajankuva 1990-luvun alkupuolen Suomesta, joka kamppailee laman kourissa ja sen seurauksista kärsien.

Stara tapasi Salmisen ja Panulan ennen ensi-iltaa ja tiedusteli tunnelmat elokuvasta ja sen tekemisestä.

Haastattelussa ovat myös Tuukka Temonen ja Olga Temonen, jotka kertovat elokuvan tekemisestä ja valottavat hieman myös kulissien takaisia tapahtumia.