Tuijotuskilpailuun keksittiin pääteline – voi käyttää myös parisuhdepalaverissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos haluaa viettää joulunpyhinä hiljaisen intensiivisen kilpailutuokion, voi ryhtyä vaikkapa anopin kanssa tuijotuskilpailuun. Jos haluaa viedä kisaa astetta pidemmälle, voi kotiin hankkia virallisen tuijotuskilpailuvälineistön.

Lahjatavaraliike Firebox on ottanut myyntiin telineen, jonka avulla tuijotuskilpailun osapuolten päät pysyvät paikoillaan. Toisin sanoen päänsä telineestä irrottanut häviää, vaikka hän ei räpäyttäisikään silmiään. Tämä jos mikä nostaa tuijotuskilpailun ahdistavuuskerrointa entisestään.

Samaa telinettä voisi soveltaa myös erilaisissa kehityskeskusteluissa esimerkiksi perheen kesken. Teline on erinomainen tae siitä, että toinen osapuoli keskittyy puheeseen. Tai on ainakin keskittyvinään katsoessaan suoraan silmiin.