Video leviää somessa – näyttikö prinssi Charles Donald Trumpille keskisormea?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsenten täytyy olla hyvissä väleissä Yhdysvaltojen hallitsijoiden kanssa silloinkin kun heidän ajatusmaailmansa eroavat. Joskus todelliset mielipiteet saattavat kuitenkin tulla ilmi pienten eleiden kautta.

Presidentti Donald Trump vierailee parhaillaan Iso-Britanniassa Nato-kokouksen merkeissä. Trump ja hänen vaimonsa Melania kuvattiin tapaamassa kuningatar Elisabetia ja prissi Charlesia Buckinhamin palatsissa.

Osa katsojista on vakuuttuneita prinssi Charlesin vilauttaneen Trumpille keskisormea raapimalla nenäänsä. Vaikka kaksikko tulee päällisin puolin toimeen keskenään, tiedetään heidän mielipiteiden eroavan esimerkiksi ympäristöasioiden suhteen. Insider-sivuston mukaan Trump ja Melania myös rikkoivat kuninkaallista protokollaa kättelemällä kuninkaallista perhettä kumarruksen ja niiauksen sijaan.