Caitlyn Jenner: ”En ole puhunut Khloen kanssa vuosikausiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuoltaan viisi vuotta sitten vaihtanut Bruce Jenner tunnetaan nykyisin Caitlyn Jennerinä. Hän esiintyy parhaillaan brittiläisessä realityohjelmassa nimeltään I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!

Äskettäin 70 vuotta täyttänyt Caitlyn Jenner on paljastanut, että kertoi sukupuolenvaihdoksestaan ensimmäisenä lapsilleen. Hänellä on kuusin biologista lasta sekä neljä lasta ex-vaimo Kris Jennerin edellisestä avioliitosta. Kaikki muut lapset hyväksyivät Caitlynin sukupuolenvaihdoksen paitsi Khloe Kardashian.

Caitlyn Jenner kertoo, että ei ole jutellut Khloe Kardashianin kanssa 5-6 vuoteen. Hän ei tiedä syytä naisen käytökselle, vaikka he olivat aikoinaan hyvinkin läheisiä Khloen lapsuudessa, Fox News uutisoi.