Hittisarjan tähti hoikistui – mainostaa nyt laihdutusvalmisteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Yksi sarjan seuratuimmista pareista on Nicole Nafziger ja hänen marokkolainen rakkautensa Azan Tefou.

Vaikka pariskunta ei enää esiinny sarjan uusimmalla tuotantokaudella, seuraa media ja fanit edelleen heidän elämäänsä. Azanin motiiveja on kummasteltu jo vuosien ajan, sillä Nicole on suoraan kertonut maksaneensa miehelle rahaa. Pari ei myöskään ole nähnyt kahteen vuoteen, koska Azan ei pääse matkustamaan Yhdysvaltoihin.

Toisin sanoen avioitumishaaveet ovat nyt jäissä. Nicole on aloittanut työskentelyn Starbucks-kahvilassa. Nainen on ryhtynyt myös mainostamaan laihdutusvalmisteita. Hän esittelee vartalonsa muutoskuvia Instagramissa. Kuvien perusteella Nicole on hieman hoikistunut.

Sarjan fanit onkivat taannoin esille tiedon, että Azanilla olisi ollut kaikki nämä vuodet salainen vaimo Marokossa. Skandaali syventyi, kun Azanin naisen kerrottiin olevan raskaana. Toisin sanoen Azan olisi ainoastaan käyttänyt amerikkalaista Nicolea hyväksi.