Mies putkaan autovarkaudesta – veli saapui maksamaan lunnaat varastetulla autolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen McCrackenin perheessä osataan ainakin varastaa autoja. Se tuli myös viranomaisille selväksi, kun he pidättivät molemmat perheen veljekset autovarkaudesta. Tragikoominen tilanne alkoi siitä, kun 32-vuotias Keith McCracken yllätettiin varastetun auton ratin takaa.

Keith oli ajamassa aamuyöllä vuoden 2007 Chevy Trailblazer -autolla, jonka ajoneuvorekisteritiedot olivat vanhentuneet. Poliisit huomasivat pian, että auto oli varastettu ja Keith vietiin putkaan.

Keithin isoveli 36-vuotias Eric oli menossa maksamaan pikkuveljensä lunnaita jo saman päivän aamuna, kun poliisit pysäyttivät hänet. Viranomaisten mukaan miehen ajama vuoden 2015 Chevy Silverado oli niin ikään varastettu. Nyt kansasilaiset veljekset odottavat molemmat tuomiotaan vankilassa, The Smoking Gun uutisoi.