Varuskunnassa oli kasvisruokapäivä – karu valokuva leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reddit-verkkosivustolla on julkaistu valokuva, jonka kerrotaan olevan varuskunnan pahvinkeräysroskiksesta. Kuvassa roskalaatikko pursuaa pizzalaatikoita. Kuvan yhteyteen on kirjoitettu, että näky on kuvattu armeijan kasvisruokapäivän jälkeen, mutta kuvan todenperäisyyttä ei ole kuitenkaan vahvistettu.

On kuitenkin tunnettu tosiasia, että nuoret miehet syövät runsaasti pizzaa. Lisäksi tiedossa on kasvisruoan lisääminen varuskuntien ruokalistoille, mutta sen laatu saattaa vaihdella yksikkökohtaisesti. Yksi redditoreista sanookin, että kasvispizza on varmasti maukkaampi ja täyttävämpi vaihtoehto armeijan kasvisruoalle, mikäli sen taso ei ole noussut kuluneen 10 vuoden aikana.

Paikalliset pizzeriayrittäjät varmasti kiittelevät varusmiesten tapaa tyydyttää nälkänsä. Kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan pizza on jopa muroja terveellisempi aamiaisvaihtoehto. Pizzassa on enemmän proteiinia ja rasvaa, mitkä pitävät nälän poissa pidempään. Valitettavasti pikaruoka on kuitenkin usein pitkälle prosessoituja raaka-aineita täynnä.

Yksikön pahviroskis varuskunnassa kasvisruokapäivällisen jälkeenby inSuomi