Eevi Teittinen bikineissä Dubain lomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin nähty fitness-tähti Eevi Teittinen tuli monille tutuksi hänen seurusteltuaan pitkään räppäri Uniikin kanssa. Sittemmin hänet on nähty myös televisiossa. Äskettäin hän haikaili somekuvassaan ulkomaille lomalle, ja nyt haave on toteutunut.

Nyt Eevi kertoo suunnanneensa lomalle Dubaihin, jossa jalkatreenien seuraukset hieman vaivaavat, mutta aurinko paistaa ja on lämmin.

– Feeling good. Tehtiin sen verran kova jalkajumppa tiistaina, että täällä on koko jengi kävelee edelleen vähän vaikeesti. Onneks lämpö jeesaa. Tässä kuvassa esittelen mun tikkuja, kuten eräs niitä kutsui. Nii ja tästä kohtalaisen hyvästä offline tilasta huolimatta blogi toimii taas, Eevi Teittinen kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Taannoin Teittinen olevansa koukussa avantouintiin.

– Avantouinti on parasta. Pari vuotta tätä harrastusta takana ja edelleen yhtä koukuttava, miellyttävä, rentouttava, sekä palauttava kokemus. Käyn uimassa noin 1 min verran kevyitä vetoja 4 kertaa. Jokaisen pulahduksen välissä saunon kunnolla, Eevi Teittinen kertoi.