Janni Hussi poseerasi kuumassa lomakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi toipui koettelemuksestaan hienosti, sillä leikkaus oli onnistunut ja pahanlaatuisesta kasvaimesta ei jäänyt tällä tietoa jälkeäkään. Viime aikoina Janni on ollut tuttuun tapaansa aktiivinen sosiaalisen median puolella.

View this post on Instagram

#tbt ☀️ obviously

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Nyt Janni nähdään poseeraamassa upeassa lomakuvassa sosiaalisessa mediassa. Hän nimittäin poseeraa Instagramissa julkaisemassaan valokuvassa palmujen katveessa bikineissä. Taannoin Janni kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänen ja Joel Harkimon kodissa ei siirrytä kovin aikaisin joulutunnelmaan joulukoristeiden ja joululaulujen merkeissä.