Jenelle Evans otti lapset ja lähti – haki lähestymiskieltoa miehelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeinkin 27-vuotias Jenelle Evans tajusi sen, mitä muut olivat hokeneet hänen ympärillään jo pitkään. Hänen aviomiehensä David Eason on oikeasti vaarallinen ihminen. Jenelle asuu nyt toisessa osavaltiossa ja haki lähestymiskieltoa Davidille.

MTV:n teiniäideistä kertovasta televisiosarjasta kuuluisuuteen noussut Jenelle on kertonut olevansa vihdoinkin onnellinen. Hänen elämänsä luisui syöksykierteeseen, kun aseisiin mieltynyt David Eason sai potkut Teen Mom -televisiosarjasta. Sitten mies tappoi Jenellen koiran ja myös nainen sai potkut televisiosarjasta.

Lisäksi Jenelle Evans menetti hetkellisesti kaikkien lastensa huoltajuuden. Hänen kosmetiikkafirmansa ei myöskään menestynyt odotetunlaisesti. Nyt, kun hän on eronnut ja muuttanut toisaalle, Jenelle kertoo olevansa vihdoinkin paremmassa elämäntilanteessa.