Häävieraan nolo leuhkiminen – ei tiennyt etiketistä mitään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Redditiin on julkaistu kuva ja arvostelu häävieraan yllä olleesta valkoisesta mekosta. Nainen hehkutti Shein-brändin pukuarvostelussa, että hän keräsi runsaasti katseita pukeutuessaan mekkoon. Kaikki, paitsi hän itse, tietävät syyn.

Valkoinen morsiuspuku kuvastaa neitsyttä. Vanhan etiketin mukaan ainoastaan morsian voi pukeutua hääjuhlissa valkoiseen, jotta hän tuntee olonsa juhlien kuningattareksi. Eräs nainen ei tätä ymmärtänyt.

Hän valitsi häävieraan asukseen valkoisen ja pitkähelmaisen mekon. Vaikka mekko istuikin mainiosti hänen päällään ja nainen kehui ulkonäköään seksikkääksi, oli todellinen syy vieraiden tuijotukseen mekon valkoinen väri ja morsiuspukua muistuttava tyyli. Jos ei muuta, on hän varmasti onnistunut saamaan morsiusväen vihat päälleen.

A dress review from SHEIN. Of course they were looking at you love, you’re literally wearing a wedding dress to someone’s wedding! from weddingshaming