Hätäliukumäki putosi lentokoneesta takapihalle – asukas pelastui täpärästi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Puutarhatöitä kotinsa pihalla tehnyt mies koki todellisen yllätyksen yläpuolella lentäneen koneen ansiosta. Koneen hätäliukumäki putosi yllättäen hänen takapihalleen. Hätäliukumäki osui vain metrien päähän Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuvasta Huangista ja hänen naapuristaan.

Miehet saattoivat välttyä täpärästi kuolemalta, sillä liukumäkeä kuvaillaan erittäin painavaksi. Se tuhosi muutamia oksia Huangin japaninvaahterasta. Huang ilmoitti asiasta poliisille, joka puolestaan otti yhteyttä Yhdysvaltojen ilmailuhallintoon.

Hätäliukumäen alkuperäksi selvisi Delta-lentoyhtiön Pariisista Bostoniin matkalla ollut matkustajakone. Lentoyhtiö tutkii parhaillaan kuinka liukumäki putosi muuten ongelmitta määränpäähän saapuneesta koneesta, uutisoi Newsweek.