Suosikkiräppäri Juice WRLD on kuollut – täytti viime viikolla 21 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-maailma on menettänyt lukuisia tähtiään ennenaikaisesti, ja nyt lista on jälleen kasvanut yhdellä nimellä. 21-vuotias räppäri Juice WRLD on nimittäin kuollut lentokentällä Yhdysvaltojen Chicagossa. Viime viikolla syntymäpäivänsä viettänyt artisti kuoli Midwayn lentokentällä.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-viihdelehden mukaan suosikkiartisti, oikealta nimeltään Jarad Anthony Higgins, oli tämän hetken tietojen mukaan saanut lentokentällä kohtalokkaan sairauskohtauksen. Tarkempaa syytä kohtaukseen ei ole vielä tiedossa.

Juice WRLD nousi tähdeksi Lucid Dreams -singlellään, joka nousi upeasti Yhdysvaltojen Billboard-singlelistan toiselle sijalle. Sittemmin hänen useita muitakin kappaleita on noussut listoille ja Goodbye & Good Riddance -albumi oli sekin kansainvälinen menestys. Viime kesänä Juice WRLD esiintyi Tampereella Blockfest-festivaaleilla.