Koomikko vaatii faneja allekirjoittamaan miljoonan dollarin salassapitosopimuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Pete Davidsonin stand up -keikoille saapuvilta vaaditaan jokseenkin epätavallista toimenpidettä. Heidän täytyy allekirjoittaa salassapitosopimus. Davidsonin fanien mukaan sopimus on lähetetty heille sähköpostitse.

Sen mukaan he eivät saa antaa tähden esiintymistä kokevia haastatteluja, mielipiteitä tai kritiikkiä missään muodossa blogeissa tai sosiaalisessa mediassa. Davidsonin tiimille annetaan myös oikeudet takavarikoida älypuhelimet tai kamerat.

Sopmuksen rikkojia saattaa odottaa jopa miljoonan dollarin korvausvaatimus. Davidsonin taannoinen esiintyminen kuvattiin Netflixiä varten. Fanien mukaan salassapitosopimus on täytynyt kuitenkin allekirjoittaa myös tähden muille keikoilla, uutisoi Entertainment Weekly.