Demi Rosen pakarat veivät huomion auringonlaskulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

It was just a mirage… @dannydesantos

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Thaimaan Khao Lakissa taannoin lomaillut ja sieltä upeita lomakuviaan julkaissut kaunotar on nyt poseerannut Phuketin Sri Panwan alueella, jossa hänet nähdään tuoreimmassa somekuvassaan. Siinä Rosen muhkeat paljaat pakarat vievät huomion muuten silmiähivelevän kauniilta auringonlaskulta.

View this post on Instagram

Sugar ❤️

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.