Mies huudatti musiikkia Lahdessa – uhkaili asiasta huomauttanutta kirveellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mukkulankadulla Lahdessa itsenäisyyspäivää kylässä viettänyt mies oli turhautunut naapurista kantautuneeseen kovaääniseen musiikkiin itsenäisyyspäivän iltana. Hän meni huomauttamaan asiasta. Musiikki oli kuulunut kerrostalon naapuriasunnosta.

Naapurissa asunut ja musiikkia huudattanut 26-vuotias mies ei pitänyt huomauttamisesta. Hän astui asunnostaan rappukäytävään ja uhkasi naapurissa kylässä ollutta huomauttelijaa pahoinpitelyllä. Rappukäytävässä oli myös kolmas mies, jonka mukaan uhkailijalla oli ollut kirves kädessä.

Kolmas mies oli saanut uhkailijan rauhoittumaan ja menemään takasin asuntoonsa. Poliisi haki kirvesmiehen asunnostaan. Hänet otettiin kiinni epäiltynä laittomaan uhkaukseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.