Pääministeri Sanna Marin fanittaa Rage Against the Machinea – kitaristi jakoi kuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen tuore pääministeri Sanna Marin on kertonut julkisesti poliittisten aatteidensa kasvaneen musiikkimakunsa avulla. Nainen on kertonut fanittavansa amerikkalaista metallibändi Rage Against the Machinea.

Nyt yhtyeen kitaristi ja keulahahmo Tom Morello on jakanut Instagramissa kuvan, jossa esitellään Suomen nykyinen hallitus. Päättäjien joukossa on neljä alle 35-vuotiasta naista. Pääministeri Sanna Marin on maailman nuorin pääministeri.

– Suomen uusi hallitus on pääministeri Sanna Marinin johtama, ja hän on Rage Against the Machine -fani, Tom Morello hehkuttaa.

Tom Morello on valmistunut vuonna 1986 Harvardin yliopistosta, jossa hän opiskeli pääaineenaan politiikan tutkimusta. Mies on toiminut muusikon uran ohella poliittisesti aktiivisena erilaisissa liittoutumissa ja perustamissaan vapaaehtoisjärjestöissä. Hän on aatemaailmaltaan vasemmistolainen.