Sami Kuronen jättää Radio Suomipopin: ”Teitä tulee ikävä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkijuontaja Sami Kuronen on tullut viime aikoina tutuksi televisio-ohjelmien lisäksi myös radiosta, sillä hän on jo vuosien ajan juontanut Radio Suomipop -kanavalla. Taannoin Kurosella tuli täyteen 30 vuotta radiotyötä, mutta nyt hän on yllättäen ilmoittanut jättävänsä Radio Suomipopin.

– Kiitos Suomipop! Haikeana ilmoitan, että työni Suomipopilla on tältä erää tehty ja on aika suunnistaa kohti uusia haasteita. Sain työskennellä viimeiset seitsemän vuotta Suomen suosituimmalla radiokanavalla ja olen siitä ikuisesti kiitollinen, Sami Kuronen kirjoittaa Instagramissa.

Hyvin suurella todennäköisyydellä Kurosella on uusia suuria suunnitelmia, joista hän ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa kertonut faneilleen.

– Nämä vuodet ovat olleet elämässäni monin tavoin suurta muutoksen aikaa. Muutos on usein hyvästä ja siihen uskon nytkin! Tällä kertaa se tapahtuu omasta aloitteesta. Kiitos ihanat työkaverit ja maailman parhaat kuulijat. Teitä tulee ikävä. Uusista kuvioista lisää kun aika on.