Tältä näyttää uuden sukupolven Ghostbusters: Afterlife – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kasariklassikko Ghostbusters – haamujengi saa jatkoa ensi vuonna. Ghostbusters: Afterlife -elokuvan ohjaa Jason Reitman, joka on alkuperäisen Ghostbustersin ohjanneen Ivan Reitmanin poika.

Jatko-osassa pieneen kaupunkiin muuttavat lapset saavat huomata uudessa kodissaan tapahtuvan outoja asioita. Lasten edesmennyt isoisä sattui olemaan alkuperäisen Haamujengin jäsen, joka jätti kartanoonsa tuttua aaveiden metsästämiseen käytettyä omaisuuttaan.

Ghostbusters: Afterlife -elokuvassa nähdään muun muassa Paul Rudd ja Stranger Things -sarjasta tunnettu Finn Wolfhard. Tunnelma on tuoreen trailerin perusteella muutenkin melko lähellä Netflixin suosikkisarjaa. Elokuva saa ensi-iltansa heinäkuussa 2020.