Valkopäämerikotka lensi verotoimiston ikkunasta sisään – selvisi vahingoittumattomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vakuutuasyhtiön työntekijät ovat kuvanneet Yhdysvaltojen Virginia Beachilla erikoisen näyn töihin mennessään. Vakuutusyhtiön vieressä olevan verotoimiston ikkuna oli rikki. Sisällä seikkaili valkopäämerikotka.

Paikalla olleet henkilöt huomasivat, että valkopäämerikotka oli lentänyt verotoimiston ikkunasta sisään saalis suussaan. Saalina ollut kuollut lokki löytyi toimiston lattialta kuolleena. Sen sijaan valkopäämerikotka vaikutti olevan kunnossa.

Se etsi epätoivoisesti ulospääsyä verotoimistosta. Lopulta se äkkäsi nousta ikkunan edessä olevan tuolin selkänojalle ja lensi ikkunan kautta vapauteen. Valkopäämerikotkan veroviraston vierailu muistuu sen mieleen yhtä ahdistavana kokemuksena kuin monen ihmisen käynti samaisessa paikassa.