Asiakas heitti kahvit McDonald’sin työntekijän kasvoille – sai kolmen vuoden tuomion

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuuma kahvi voi muuttua kasvoille heitettynä pahaa jälkeä aikaansaavaksi aseeksi. Eräälle Yhdysvaltojen Ohiossa asuvalle miehelle kahvihyökkäys on poikinut vankeusrangaistuksen.

54-vuotias Joseph Deluca oli saanut McDonald’s-ravintolan autokaistalla asioidessaan kaksi kahvia tilatun yhden sijaan. Tarjoilija yritti pahoitella virhettä. Deluca kuitenkin nousi autostaan, kiroili työntekijälle ja heitti kummankin kupin sisällöt hänen kasvoilleen.

McDonald’sin työntekijä toimitettiin sairaalaan saatuaan palovammoja kasvoilleen, kaulaansa ja olkapähänsä. Deluca on sittemmin tuomittu kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. Miehen tuomio piteni Newsweek-lehden mukaan vielä 18 kuukaudella, sillä hänet tuomittiin myös työtoverinsa pahoinpitelystä.