JVG keväällä areenakiertueelle: ”Haastavin rundimme tähän mennessä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye JVG valloittaa ensi keväänä konserttiareenat. Perjantaina 3. huhtikuuta Oulun Energia Areenalta käynnistyvä kiertue saavuttaa Seinäjoen heti seuraavana iltana lauantaina 4. huhtikuuta. Jyväskylän, Tampereen, Kuopion, Joensuun sekä Turun halki kaartava kiertue huipentuu Helsingin Hartwall Arenalle lauantaina 25. huhtikuuta.

– Ollaan vajaan 10 vuoden aikana kierretty Suomen klubit ja festarit läpi useaan otteeseen sekä vedetty kolme omaa konserttia täydelle Hartwall Arenalle. Nyt pistetään vähän isompaa vaihdetta silmään. Tulevan kevään kiertue on ylivoimaisesti isoin ja näyttävin, mutta samalla myös haastavin rundimme tähän mennessä, Jare ja VilleGalle kertovat.

Loppuunmyydyillä ikärajattomilla keikkasaleilla ja festivaalien päälavoilla kautta villitsevä JVG on juurruttanut paikkansa maamme ykkösnimien joukossa. Kohta vuosikymmenen ajan niin radioiden soittolistoja kuin suoratoistopalveluiden kärkisijoja megahiteillään kuten Ikuinen vappu, Tarkenee ja Hehkuu hallinnut duo on murskannut ennätyksiä muun muassa Spotifyn striimatuimpana suomalaisena artistina. Useaan kertaan Emma-palkitun JVG:n tuorein, kesäkuussa ilmestynyt albumi RATA/RAITTI on tähän mennessä myynyt tuplaplatinaa.

JVG – Areenakiertue

Pe 3.4.2020 Oulu, Energia AreenaLa 4.4.2020 Seinäjoki, Seinäjoki AreenaPe 10.4.2020 Jyväskylä, LähiTapiola AreenaLa 11.4.2020 Tampere, TähtiAreenaPe 17.4.2020 Kuopio, Olvi AreenaLa 18.4.2020 Joensuu, Joensuu AreenaPe 24.4.2020 Turku, Gatorade CenterLa 25.4.2020 Helsinki, Hartwall Arena