JVG keväällä areenakiertueelle: ”Haastavin rundimme tähän mennessä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye JVG valloittaa ensi keväänä konserttiareenat. Perjantaina 3. huhtikuuta Oulun Energia Areenalta käynnistyvä kiertue saavuttaa Seinäjoen heti seuraavana iltana lauantaina 4. huhtikuuta. Jyväskylän, Tampereen, Kuopion, Joensuun sekä Turun halki kaartava kiertue huipentuu Helsingin Hartwall Arenalle lauantaina 25. huhtikuuta.

– Ollaan vajaan 10 vuoden aikana kierretty Suomen klubit ja festarit läpi useaan otteeseen sekä vedetty kolme omaa konserttia täydelle Hartwall Arenalle. Nyt pistetään vähän isompaa vaihdetta silmään. Tulevan kevään kiertue on ylivoimaisesti isoin ja näyttävin, mutta samalla myös haastavin rundimme tähän mennessä, Jare ja VilleGalle kertovat.

Loppuunmyydyillä ikärajattomilla keikkasaleilla ja festivaalien päälavoilla kautta villitsevä JVG on juurruttanut paikkansa maamme ykkösnimien joukossa. Kohta vuosikymmenen ajan niin radioiden soittolistoja kuin suoratoistopalveluiden kärkisijoja megahiteillään kuten Ikuinen vappu, Tarkenee ja Hehkuu hallinnut duo on murskannut ennätyksiä muun muassa Spotifyn striimatuimpana suomalaisena artistina. Useaan kertaan Emma-palkitun JVG:n tuorein, kesäkuussa ilmestynyt albumi RATA/RAITTI on tähän mennessä myynyt tuplaplatinaa.

JVG – Areenakiertue

Pe 3.4.2020 Oulu, Energia Areena

La 4.4.2020 Seinäjoki, Seinäjoki Areena

Pe 10.4.2020 Jyväskylä, LähiTapiola Areena

La 11.4.2020 Tampere, TähtiAreena

Pe 17.4.2020 Kuopio, Olvi Areena

La 18.4.2020 Joensuu, Joensuu Areena

Pe 24.4.2020 Turku, Gatorade Center

La 25.4.2020 Helsinki, Hartwall Arena