Kardashianin hämmentävä somekuva: ”Tämä 300 000 dollaria käteistä voittajalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen manageri ja matriarkka Kris Jenner neuvottelee parhaillaan oman spin off -televisiosarjan kuvaamisesta Khloe Kardashianista. Tarkoituksena olisi seurata Khloen ja hänen True-tyttärensä elämää. Sarjan nimi olisi Khloe and True Take The World. Ohjelmaa esitettäisiin ainoastaan netissä ja yhden jakson kesto oli alle 10 minuuttia.

View this post on Instagram

Who wants $30,000 USD CASH💰 + ALL the luxury bags pictured here with me?!! Just in time for the Holidays! #ad 👛💰🎄 . . . . TO ENTER, IT’S SIMPLE ⤵️ . . . . 1. Go to @letthelordbewithyou NOW > You must FOLLOW everyone that he is following (it takes only 90 seconds to enter). . . . . 2. Come back here & tell me who’d you share the prize with OR would you keep it all for yourself? 🤣🎄👛💵 . . . . You MUST ENTER VIA @letthelordbewithyou (tagging here on my page does not count as your entry) . . . . 🚨 This sweepstakes is in no way sponsored, administered, or associated with Instagram, OR THE BRANDS in this picture. By entering, entrants confirm that they are 18+ years of age, release Instagram of responsibility and liability, and agree to Instagram's terms of use. This sweepstakes will be live on my page for ONLY 48 hours then the post will be ARCHIVED once the contest officially closes ‪on Wednesday December 11th at 7:00pm PST‬, so make sure you enter NOW! Open WORLDWIDE 🌎 Profiles must be on PUBLIC until the winner is announced. The winner will be announced on this same photo at www.curatedbusinesses.com website & @curatedbusinesses IG, BY ‪7pm Monday 16th Dec 2019‬. No purchase necessary. Void where prohibited by law. PERMITS LTPS ‪19/40464‬ & TP19/04757

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nyt Khloe on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, joka on aiheuttanut heti kohua. Siinä hän nimittäin poseeraa ympärillään koko joukko luksuslaukkuja ja edessään kuvatekstin perusteella 300.000 dollaria riihikuivaa rahaa. Summa vastaa noin 260.000 euroa. Khloe kertoo kilpailusta, jonka voittaja saa paitsi kaikki kuvan laukut myös valtavan määrän seteleitä.

Mikäli Khloe and True Take The World -nettisarja toteutuu, kuvattaisiin siinä pelkästään Khloen äitinä olemista ja sitä, kuinka hän toimii tyttärensä yksinhuoltajana. Minisarja seuraa perheen elämää heidän kotonaan, mutta myös sen ulkopuolella. Khloe Kardashian keskittyy nykyisin lapsensa kasvattamiseen ja uransa kehittämiseen.