Demi Rose nakuili Thailmaan auringonlaskussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

It was just a mirage… @dannydesantos

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Thaimaan lomaltaan monia seksikkäitä kuvia sosiaalisessa mediassa julkaissut Demi nähdään nyt rohkeimmissa kuvissaan miesmuistiin. Phuketin Sri Panwassa lomaillut kurvitar keikistelee kuvissaan eri asennoissa uima-altaalla ja täysin ilman vaatteita tai asusteita.

View this post on Instagram

Pray for me @dannydesantos

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.