Klamydian rumpali erosi yhtyeestä: ”Nyt vetäydymme talvitauolle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulta saakka huippusuosiosta nauttinut vaasalainen Klamydia-yhtye on ilmoittanut, että sen rumpali Riku on eronnut yhtyeen riveistä. Yhtyeen sosiaalisen median päivityksen mukaan kolme vuosikymmentä sen riveissä soittanut rumpali jätti bändin hyvässä hengessä. Yhtye lupaa ilmoittaa korvaavasta rumpalistaan lähitulevaisuudessa.

– Riku poistuu bändimme riveistä hänen ilmoitettuaan lähdöstään juuri päättyneen syysrundimme loppusuoralla. Ero on tapahtunut hyvässä hengessä ilman draamaa tahi ylimääräisiä riitoja, Klamydia kommentoi somepäivityksessään.

– Klamydia kiittää Rikua kuluneesta 30 vuodesta. Nyt vetäydymme talvitauolle ja keikoille palataan jälleen maaliskuussa 2020. Kevään keikoista ja uudesta rumpalista tiedotamme lähitulevaisuudessa.