Mies ruiskutti öljyä lihaksiinsa niitä kasvattaakseen – kuoli nyt 30-vuotiaana

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kenialainen Ronny Rono haaveili lihaksikkaasta vartalosta. Miehen kehoon ruiskutettiin Synthol-öljyä, joiden tarkoituksena on laajentaa lihaksia aineen kapseloitumalla lihassyiden väliin. Nyt Rono on kuollut.

Ronny Rono sai vakavia komplikaatioita Synthol-öljyn käyttämisen takia. Hän vietti pitkiä aikoja sairaalassa ja miehen turvonneet käsivarret jouduttiin leikkaamaan. Hän itse väitti myöhemmin haastattelussa, että ei muista ruiskeiden ottamista.

Rono kertoi Standardmedialle, että epäilee muiden ruiskuttaneen Syntholia hänen kehoonsa. Epämuodostuneen vartalon kanssa viimeiset vuodet elänyt Ronny Rono kiidätettiin sairaalaan marraskuun lopulla. Hän menehtyi 30-vuotiaana, SDE uutisoi.