Charly Jordan bikinikuvissa ystävättärensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Kuvankauniin ystävänsä DJ Maddsin kanssa Turks- ja Caicossaarilla äskettäin lomaillut Jordan poseeraa nyt yhdessä ystävättärensä kanssa. Molemmat ovat pukeutuneet melko niukkoihin bikineihin.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.