Suomensukuinen supermalli yläosattomissa – Elsa säväyttää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

Taannoin James Bond -elokuvista inspiraationsa saaneessa upeassa bikinikuvassa poseerannut Elsa on nyt riisunut tuoreimmassa sosiaalisen median valokuvassaan yläosattomissa. Otoksessa nähdään kuvankaunis supermalli poseeraamassa peilin edessä.

View this post on Instagram

Morning from jamaica 💛

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Taannoin suomalaistaustainen Elsa Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään kuvia, joista toisessa hän nojailee sänkyyn ja toisessa on jo ehtinyt makoilemaan.