Miehet kinastelivat televisiosarjasta – riita päättyi nyrkkitappeluun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sydäntä lähellä olevat asiat voivat mennä herkästi niin sanotusti tunteisiin. Näin kävi myös kaveruksille, Alan Huschkalle ja Brian Heywoodille, jotka alkoivat humalassa tappelemaan suositun Ensisilmäyksellä -sitcom-sarjan takia. Toinen tappelupukareista joutui putkaan.

Yhdysvaltojen Wisconsinissa työskentelevä poliisi kertoo kaverusten olleen katsomassa sunnuntai-iltana Green Bay Packersin urheilupeliä ja nauttineensa tapahtumassa alkoholia. He olivat ryhtyneet kinastelemaan autolle mennessään Ensisilmäyksellä olevan sarjan vuoksi. Kaverukset lähtivät ajelemaan, mutta riita jatkui entistä kiivaampana.

Huschka löi Heywoodia nyrkillä, ja yhtäkkiä kaverukset hakkasivat toisiaan. Mukilointi jatkui pysäytetyn auton ulkopuolella. Molemmat miehet olivat poliisin kertoman mukaan tuhdissa humalassa ja saivat pitkän listan rikosepäilyjä kontolleen muun muassa rattijuopumuksesta, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi