Pihi äiti venyttää penniä – järjestää tyttärensä häät tuhannella dollarilla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Arizonassa asuva Shelley on tarkka rahasta. Nainen on venyttänyt penniä 20 vuotta, eikä hän aio tehdä poikkeusta edes tyttärensä häiden kohdalla. Nainen esittelee, kuinka hän pystyy järjestämään hääjuhlat tuhannella dollarilla.

Shelley on suunnitellut tyttärensä Ashleyn häät siten, että ne pidetään Yhdysvaltojen Arizonassa perheen kotikaupunki Mesassa. Juhlapaikkana on liikuntahalli, josta on sisäkatto putoamaisillaan. Nainen kuitenkin vakuuttaa, että saa sen koristelulla ja valaistuksella piiloon. Kukat hän on päättänyt vuokrata joulutarvikeliikkeestä.

Nainen suunnittelee myös, kuinka hääjuhliin otettaisiin lavastukseksi leipomon hyllyllä oleva tekokakku. Oikea kakku olisi Ashleyn pikkusiskon leipoma. Juhlatarjoiluista vastaavat vieraat, koska he tuovat mukanaan ruokaa nyyttäriperiaatteella. Morsiuspuku löytyi puolestaan panttilainaamoon takahuoneesta. Shelleyn onneksi sen helmassa oli rotan virtsaa, joten mekon hinta puolittui 75 dollariin. Tärkeintähän on rakkaus, jota ei rahalla saa.